Home

FITTER: EEN BALANS VAN GEZOND ETEN EN SPORTEN

in balans met sporten en voedingMet een goede balans van een gezond gewicht, krachttraining en uithoudingsvermogen voel je jezelf fit! Je voelt je sterk van binnen, en dat straal je uit. Jij bepaalt het doel: afvallen, een sportieve prestatie of ontspanning? Samen gaan we op zoek naar die juiste balans. Sterk van binnen en sterk van buiten!

Functionele training

Training voor kracht of uithoudingsvermogen heeft een doel. Je wilt afvallen, zoekt ontspanning of hebt een sportief doel. Maar het belangrijkste is dat alles ook hier weer in balans is. Goed werkende gewrichten zijn de basis voor een goede krachttraining. Een goede conditie en sterke, functioneel getrainde spieren zorgen dat je fit en actief kunt zijn in het dagelijks leven. Als je de fysieke kracht hebt om telkens weer je grenzen te verleggen, zul je ook metaal bergen kunnen verzetten!

 

Voedingsadvies

Of je nu kiest voor afvallen, krachttraining of een gezonde leefstijl, die sporttrainingen maak je compleet met gezonde voeding! Want ook je gezonde voeding is functioneel! Het levert de energie om actief te zijn. Zeker ook tijdens het afvallen! Naast energie geeft het ook de verzorging voor je lichaam om te groeien, te herstellen en goed te functioneren. Smaken verschillen uiteraard, maar gelukkig is gezonde voeding veelzijdig en ook erg lekker!